You're number

free counter

Saturday, February 6, 2010

Family Day 2010 Lanjut Beach ResortCountry Report Malaysia

Oceanics members

KELAB BERKERETA RAKAN SAMUDERA

JOHOR DARUL TA'ZIM

REG NO: 0525-06-JHR

http://oceanics.blogspot.com

HARI KELUARGA OCEANICS MEMBER 2010

Oceanics member telah mengadakan hari keluarga Pada 1dan 2 january 2010 yang lalu. Kali ini kelab oceanics telah memilih untuk bertandang ke Lanjut Beach Resort, Rompin. Seramai 31orang ahli dari cawangan mersing Johor Bahru Kluang , dan Gemas telah menyertai program kali ini. konvoi dimulakan pada jam 4petang, ahli - ahli dari Johor Bahru dan mersing telah berkumpul di simpang Tenggaroh. setelah di beri taklimat oleh ketua marshall yang dilantik, para ahli mengambil tempat masing -masing . Perjalanan di mulakan pada jam 5ptg untuk menuju check point pertama iaitu di Tunas manja mersing untuk bergabung dengan ahli - ahli dari mersing dan kluang. Konvoi memulakan semula perjalanan ke destinasi yang dituju di Lanjut Beach Resort pada jam 830malam telah sampai ke destinasi

Setelah berehat seketika untuk menjamu selera yang telah di sediakan oleh ahli -ahli oceanics member. pada jam 930mlm aktiviti pertama di mulakan iaitu pertandingan karoake. Seramai 20 perserta telah meryertai pertandingan. Aktiviti lain yang diaturkan pada kesokannya adalah seperti bola tampar pantai, bola sepak pantai, tarik tali, sukaneka dan riadah di pantai bersama keluarga dan ahli - ahli. setelah penat beriadah ahli -ahli bersiap untuk peryampaian hadiah dan bergambar. sekitar jam 400ptg konvoi telah bargerak pulang. Terima kasih diucapkan kepada semua ahli yang yang terlibat . Para perserta berkumpul dan bersalaman antara satu sama lain sebagai tanda ukhwah sesama ahli.

Walaupun keletihan, aktiviti ini merupakan kenangan manis buat ahli oceanics members yang menyertainya. Sekalung budi dan terima kasih kepada semua ahli- ahli yang berusaha menjayakan Hari keluarga kali ini.

Kepada mereka yang berminat mengetahui mengenai kelab ini boleh melayari laman web di:

http://oceanics.blogspot.com

sekian terima kasih.


No comments: